Personal stuff

Forevigt & Altid

4

Det var mandag, da denne helt fantastiske begivenhed løb af stablen. Min skønne bonussøster skulle forevige sin kærlighed med hendes lige så skønne forlovede. Jeg havde virkelig set frem til denne dag og var meget spændt på, hvordan det hele skulle forløbe.

Megen bryllupserfaring har jeg bestemt ikke og det første bryllup, som jeg har deltaget i (som jeg kan huske helt 100), foregik sidste år. Jeg er derfor ikke så godt inde i alle traditionerne og hvordan man skal agere på hvilke tidspunkter.

Læs også: Find den perfekte selskabstaske

Dagen forløb sig i den aller skønneste orden! Selvom vejret ikke spillede helt med hele tiden, var humøret højt og kærligheden stærk. Det var en virkelig rørende dag, hvor jeg gang på gang måtte fælde en tåre eller to (stærkt underdrevet, hæhæ). Disse to skønne mennesker, Angelica og Steff, er som skabt for hinanden og jeg var, og er, så glade på deres vegne. De fortjener kun det aller bedste og jeg er sikker på, at de nok skal få sig et godt ægteskab sammen.

Glæden ved at have overværet forevigelsen på deres kærlighed er stor!

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG