Everything

Farvel juli

PicMonkey Collage

En lidt sen afsked med juli måned fra min hånd! Juli har været en travl måned. Måneden startede ud med en endt ferie på Mallorca, som fyldte det meste af min bevidsthed måneden igennem. Vi havde mange planer for vores resterende ferie og da hverdagen atter begyndte igen, var det med fuld fart på. Til tider havde jeg dog også lidt svært ved at følge med, men det lykkedes.

Læs også: Juli ønsker

I starten af måneden satte jeg mig følgende mål:

» Drikke en kold øl i høj solskin
» Fejre Sonnys fødselsdag <3
» Holde picnic med familien
» Tage til torsdagskoncerter i godt selskab
» Spise en is på stranden
» Grine så meget, at det gør ondt :o)
» Komme ud at spise med ham den søde

Min skønne kæreste havde fødselsdag og det fejrede vi med en omgang running sushi på King’s i Odense. Vi havde den mest fantastiske aften sammen i meget længe. Foruden skønne kæreste stunder, har jeg også været en del sammen med min familie, som har besøgt os flittigt denne måned (og jeg dem).

Læs også: En dag i det fri

Jeg havde bl.a. en virkelig skøn weekend i det Sønderjyske, hvor vi overraskede min bonussøster med en virkelig sjov polterabend med en efterfølgende afslutning på weekenden med en picnic i det fri med min mor, bonusfar og min lillesøster. Det var dæleme en skøn weekend. Uden tvivl én af de bedste i år indtil videre!

Måneden passerede forbi utrolig hurtigt og jeg nåede derfor hverken at tage til torsdagskoncert eller at få et rigtigt grineflip – det er dog noget, jeg håber på at kunne komme efter i denne måned! 🙂

Jeg håber, at I også havde jer en skøn juli måned <3

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG