Landscapes

En dag i det fri

13883664_10210632373188465_1541348756_n

I dag havde jeg fri og selvom dagen startede med tanken og planen om at lave absolut ingen ting dagen igennem, så endte jeg alligevel op i både Svendborg og Lundeborg, inden jeg landede hjemme igen for en times tid siden. Min mor havde skrevet og spurgt mig, om jeg havde fri i dag. Da jeg så stod op lidt over 10 i dag, ringede hun og spurgte, om jeg ikke ville med ud at kigge på hus. Min mor og hendes kæreste snakker om at flytte til Fyn, for Fyn er fin, du ved.

Læs også: Høj solskin under Eventyrløbet

En lille times tid efter opkaldet sad jeg i bilen på vej ud i det fynske landskab med min familie. Vi var ude at kigge på to huse med en masse jord til. Min familie kommer jo fra Sønderjylland og de vil nødigt undvære de brede vider og den skønne natur. Efterfølgende tog vi et smut til Svendborg og efterfølgende til Lundeborg, hvor min mors barndomsveninde bor. Her tog vi et smut ned til vandet og hvor var her bare skønt.

Ved samme lejlighed tog min lillesøster dette billede af mig. 🙂


I used my day off in Fyn’s beautiful landscapes, even though I had planned on doing absolutely nothing today.

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG