Interior decorating

En blændende nyhed

13592261_1569431130018007_6111326698016281825_n

Jeg er en sucker for dansk design og har specielt en stor kærlighed for klassikerne. Her er Lyngby vasen også et sikkert hit. Med det tidsløse design passer vasen ind i de fleste hjem, hvilket har gjort den yderst populær – dét og så de skønne relanceringer, som Lyngby Porcelæn udgiver i ny og næ.

Vasens største (nylige) højdepunkt må uden tvivl være, da virksomheden udgav vasen i en smuk glasversion, som tog boligentusiaster med storm. Jeg ejede selv den klassiske version af vasen, men jeg var solgt. Ganske hurtigt blev den nye vase også en del af min samling. Senere udkom glasvasen i forskellige røgede nuancer, hvoraf den blå version uden tvivl må siges at være min favorit (men jeg er jo også helt forgabt i de mørkeblå nuancer).

Læs også: Lækre køb til boligen under 200kr

Nu har de så gjort det igen. Det er så både godt og skidt. Godt, fordi den grønne glasvase er så utrolig smuk. Skidt, fordi jeg endnu engang er nødt til at erhverve mig en Lyngby vase. Det er pengepungen nok ikke helt glad for. 😛

Har du en Lyngby favorit?


Lyngby Porcelain have outdone themselves once again. The classic vase has been relaunched again, this time in a deep, beautiful green vase. I am sold!

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG