Food & Drinks

Derfor skal du spise mere kanel

45
48
Jeg er tosset med pandekager. Sådan virkelig tosset. Der findes ikke noget bedre end en omgang pandekager – specielt ikke hvis man tilføjer en håndfuld bær, lidt nødder og en smule akacie honning. Serverer du sådan en omgang for mig, så kan du få mig til hvad som helst! :o)

Der er specielt én type pandekager, som jeg er blevet helt ekset med, nemlig disse lækre kanelpandekager. De er super nemme og super lækre. Foruden at kanel smager pisse godt, så er der også en lang række fordele ved kanel.

Læs også: Kanelpandekager uden æg

.

5 fordele ved kanel

1) Det er videnskabeligt bevist at kanel reducerer kolesterol og mindsker derved risikoen for hjerteanfald.

2) Kanel hjælper fordøjelsen.

3) Booster vægttab – kanel nedsætter sukkertrangen og reducerer sult, samt sætter gang i forbrændingen.

4) Øger hukommelsen.

5) Det siges ydermere at kanel forebygger kræft.

.

Kanel går desuden yderst godt sammen med honning, både ved indtag og som små beauty hacks. Disse to ingredienser rygtes over hele internettet som værende en mirakelkur udover det sædvanlige. De kombinerede fordele (honningen, som stimulerer de indre organer og afgifter leveren og kanelen, som virker bakteriedræbende og indeholder masser af antioxidanter) er desuden en meget velsmagende blanding, som du nemt kan skifte ud med marmeladen.

Læs også: Milepæl plus et outfit

Du kan også med fordel indføre de to ingredienser i dine beautyrutiner, som hjælper mod urenheder og kan stimulere hårvæksten. Jeg har fundet disse to populære beautyhacks, som jeg gerne vil vise jer:

Ansigtsmaske: Bland 3 spsk honning med 1 spsk kanel. Påfør massen på de udsatte områder og lad det virke natten over. Alternativt kan du også lade den sætte i 20 minutter inden du skal i bad.

Hårmaske: Bland 1 tsk kanel, 1 spsk honning og 1/4 kop lun olivenolie. Massér massen godt ind i hovedbunden og lad virke i 20 minutter. Vask efterfølgende dit hår som du normalt ville gøre.

.

Hvis du indtil videre kun rigtigt har brugt kanelen ved juletid, så har du nu en lang række årsager til, hvorfor du skal spise mere kanel – gerne hver dag! Du kan starte allerede i dag med denne super nemme opskrift på lækre kanelpandekager 🙂


Cinnamon is truly a superfood which reduces colesterol and decreases chance of heart diseases. It furthermore boosts weightloss by reducing hunger and sugarcravings, increase memory and is rumored to prevent cancer. If you mix cinnamon with honey you get a pure miracle cure which you can add to your beauty rutines (yay!).  Facemask: Mix 3 tbsp of honey with 1 tbsp of cinnamon. Apply to your face and leave it overnight. Alternatively you can let it work 20 minutes before showering. Hairmask: Mix 1 tsp of cinnamon, 1 tbsp of honey and 1/4 cup of warm oliveoil. Massage well into the scalp and let it work for 20 minutes. Afterwards wash your hair as usually.

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG