Style

Calvin Klein Underwear

Kan købes her

Jeg har forkælet mig selv lidt.. Endnu en gang, må jeg vidst indrømme. Jeg er faldet hårdt for Calvin Klein Underwear. Aldrig har jeg haft mere behageligt undertøj på. De af jer, der har et sæt eller to (eller flere ligesom jeg, hæhæ), kan kun nikke anerkendende til dette udsagn. Ikke nok med at det er skide behageligt, så er det altså også et virkelig lækkert design. Det er tjekket, men behageligt på samme tid. What’s not to like??

Læs også: April ønsker

Selv har jeg erhvervet mig to sæt i grå og ét enkelt i sort. MEN, jeg gad nu godt at have nogle flere! I hvert fald ét mere i sort og så måske et sæt i hvidt. Jeg er ikke helt sikker på, om jeg rent faktisk kan lide det hvide sæt eller ej, haha.

Har I nogle CK favoritter? 🙂


I have spoiled myself with a set of Calvin Klein Underwear. To be honest I am a great fan of the fantastic quality and the chique design. Do you have any CK favorites? 

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG