Interior decorating

August ønsker

 

34

Architectmade BIRD // Menu POV vægstage // Design Letters tallerken // Nacthmann karaffelsæt

Jeg ved det, jeg ved det! Måneden er snart omme og jeg skal til at snakke om ting, som jeg ønsker mig i denne måned. MEN, nu hvor vi er i gang, så har jeg savlet lidt over disse skønheder det sidste stykke tid. Jeg har faktisk været lidt forgabt i dem i længe, men lige i øjeblikket må det uden tvivl være disse, som jeg har øverst på ønskelisten.

Læs også: Kærlighed til godt design + et tip!

Efter at have erhvervet mig endnu en POV stage, har jeg sådan lyst til at få anskaffet én mere. De er altså bare finere i flok, hæhæ. Desuden har jeg også blevet en smule glad for mørkt træ og da vil den fine Architectmade BIRD være SÅ fin at have stående herhjemme.


This month these beautiful interior things are on the top of my wishlist. 

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG