Everything

Tanker for måneden: Juli

06

Vi kan ikke komme uden om det – juli måned er her og jeg tænkte, at det var på tide at snakke lidt om mine planer og mål for måneden. Jeg er snart nået til slutningen af min sommerferie og på mandag går hverdagen atter løs. På en måde er det lidt sørgmodigt at tænke på – nok mest af alt fordi vejret er, som det danske vejr nu engang er; lidt trist. Jeg havde håbet på, at jeg kunne bruge min sommerferie ude i det lækre vejr, men det lader det desværre ikke til. Omvendt så glæder jeg mig også til at komme i gang igen.

Selvom min ferie snart ender og måneden kommer til at handle mest om arbejde, så har jeg alligevel tænkt mig at gøre så meget ud af sommeren som muligt. For mit vedkommende bliver juli måned umådeligt dansk, hvilket jeg egentligt også glæder mig lidt til (også selvom tankerne går til udlandet, på trods af at jeg netop er kommet hjem).

Læs også: En hilsen fra det varme Syden

Planerne for juli måned er, som følger:

» Drikke en kold øl i høj solskin
» Fejre Sonnys fødselsdag <3
» Holde picnic med familien
» Tage til torsdagskoncerter i godt selskab
» Spise en is på stranden
» Grine så meget, at det gør ondt :o)
» Komme ud at spise med ham den søde

Må I alle have en skøn juli måned!


My summer holiday comes to an end and everyday life starts again at Monday. Even though my July mainly will consist of work I plan on making the most of it. My month could not possibly be more Danish of a kind; I plan on going to Thursdaysconcerts, drinking beers, celebrating my boyfriend’s birthday, eating an icecream at the beach and laugh so much it hurts.

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG