Food & Drinks

Smoothie bowl swirl

6263

Skål fra Christian Bitz

Det er efterhånden længe siden, jeg sidst har fået mig en smoothie bowl. En gang levede jeg nærmest ikke af andet til morgenmad (nogle gange endda også til middagsmad), men så kørte jeg en smule surt i det og hoppede over til rugbrødsmadder. Nu er tallerkenen så vendt 180 grader endnu en gang og de dersens madder begynder efterhånden at kede mig lidt. 😛

Det var også årsagen til, at jeg kastede mig ud i dette i går morges. Jeg havde den anden dag købt mig nogle hindbær og de viste sig at være sure som bare fanden. Puha, hvor jeg kunne skære grimasser ved indtagelse af dem. Det er virkelig en skam, for jeg elsker normalt hindbær. Derfor besluttede jeg mig for at blende dem sammen med en banan, lidt appelsinjuice og en smule havregryn. Det smagte himmelsk og hindbærene endte alligevel med at blive brugt i stedet for at have været smidt ud. Win win.

Læs også: Huevos Rancheros – Morgenmad med fut i!

Eftersom jeg havde god tid i går, besluttede jeg mig for at gøre omgangen en smule mere festlig (for uden den smukke lyserøde farve). Jeg dryssede noget kokosmel, samt nogle chia frø i en fin spiral (og hold dog op, det var vidst lidt sværere, end jeg havde regnet med, hæhæ) og toppede den endeligt med nogle lækre blåbær.

Det viste sig at blive én af de bedre omgange morgenmad! 🙂


Once I never ate anything but smoothie bowls for breakfast but as time flew by I grew tired of the liquidy food and prefered bread. Now the plate has turned and now I am tired of bread, hehe. I decided then to make a smoothie bowl out of raspberries, banana, some oatmeal and orange juice. Scrumptious!

.

64

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG