Wanderlust

Polen – 1 år siden

image

imageimage

Szklarska Poreba
For et år siden i dag tog jeg med min dejlige mormor afsted øst på. Vi rejste med Riis Rejser mod Polen – et land som jeg aldrig i mit liv havde tænkt over at besøge. Jeg havde vel de sædvanlige fordomme om landet, som så mange andre danskere har og det var ikke just noget, der tiltalte mig synderligt meget. Vi havde besluttet os for denne rejse i og med at det var en rejse, som min efterhånden gamle mormor kunne være med på. 1. det var med bus (meget mod min vilje, hæhæ). 2. det var ikke i et alt for varmt land og 3. vi ville komme på en dagsudflugt til Prag, et sted som min mormor også altid havde drømt om at besøge (jeg selv havde været der to gange forinden og synes, at jeg havde set nok til den ellers smukke by – nu ville jeg gerne ud at se noget nyt).

Læs også: Berlin – 1 år siden

Selvom det ikke just var min drømmerejse eller destination, så tog jeg alligevel med på turen i højt humør – jeg fik jo trods alt lov til at dele denne oplevelse med hende. Jeg blev glædeligt overrasket og en smule flov over at have tænkt så nedladende om rejsedestinationen, for Polen var jo egentligt meget smuk!

.imageimage

Hard Rock Café i Prag
Året forinden havde jeg været i Prag med min søde bonusfamilie og da havde vi gentagne gange besøgt Hard Rock Café, som med det samme faldt i min smag! Da vi så tog ind til byen på én af vores sidste dage, måtte jeg bare have min mormor med ind på caféen. Hun kunne bestemt godt lide stedet! 1. maden var god 2. maden var billig og 3. man måtte ryge inden døre, haha.

Læs også: Café Victoria

.

imageimage

Hotel Las
Noget af det bedste ved hele turen var dette fine hotel, som vi boede på. Det var ikke sådan synderligt specielt, men jeg var bare så vild med de hyggelige og nærmest eventyrlige omgivelser. Selvom maden nærmest aldrig faldt i min smag, så var personalet super sødt og vi kunne nyde det afsides hotels smukke udsigt ude i skoven med udsigt til fantastiske bjerge.

Læs også: 5 ting om mig

Desværre skete det uheldige at vi blev syge på vores tur. Virkelig syge. Aldrig før har jeg brækket mig så meget, som da jeg lå syg den dag. Den efterfølgende dag (hjemturen) var jeg stadig temmelig sløj, men hvor var det dog ærgerligt at slutte ferien på den måde! Heldigvis startede vi ud med nogle rigtig dejlige dage, som jeg kan huske på de næste mange år 🙂


A year ago I travelled with my grandmother to Poland. It was not exactly the vacation of my dreams (at all) but though we got sick in our final days we ended up with some really great days and great memories which I shall remember for years to come.

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG