Food & Drinks, Wanderlust

Mallorca foodspam

1808

Paella marisco
Man kan selvfølgelig ikke tage til Spanien uden at prøve en traditionel omgang spansk spise. Vi stod mellem valget på paella og den efterhånden klassiske tapas. Valget faldt på paella, nu hvor vi begge har prøvet tapas før og samtidig synes, at den bondeagtige ret lød ret tiltalende. Vi spiste på en lækker, lille restaurant i hjertet af Palma (som jeg desværre har glemt navnet på!).

Vi kom af med ca. 14 euro pr. mand og vi fik en ordentlig røvfuld paella og kunne knap nok spise det halve af panden! Til den smagfulde ret fik vi sprøde flutes og lækker aioli, samt nogle oliven. Mums! Helt sikkert det kulinariske højdepunkt på vores ferie 🙂


If going to Mallorca do yourself af favor! Try out the traditional Spanish dish; Paella and preferably the marisco version with shellfish and delicious prawns. It is a tasteful and very delicious and old fashioned Spanish dish – and very cheap too! Get a huge pan for 2 for just 14 euroes per man. That is included a cold coke and bread on the side. It surely was our culinary highlight of the vacation!

.

2114

Is, smoothies og stakkevis af drinks
Med all inclusive og hyggelige barer med søde bartendere så kan man altså ikke undgå at få hældt en del drinks ned! Bare den første dag fik vi nok hældt en 5-6 styks pinã colada’er ned og åh, hvor smager de bare ekstra godt i varmen! Når man har all inclusive på sit ophold, så er det bestemt ikke meget mad, man får spist ude, men da vi den ene dag gik os en tur langs strandpromenaden, tog vi alligevel et smut ind forbi en strandbar, hvor vi fik os nogle lækre smoothies. Camilla en frisk ananas smoothie, medens jeg satsede og bestilte mig en avocado smoothie. Lækker til at begynde med, men den var sgu lidt tung at danse med efter lidt tid.

På vores sidste dag tog vi en tur ind til hovedbyen og vi lod os friste af én af de mange lækre isbarer på de små gader. Det var næsten ikke til at vælge i mellem alle de hjemmelavede, cremede varianter, men jeg var nu alligevel godt tilfreds med mit valg af en karamelis og ristede hasselnøddeis. Namme nam!


We had a lot of drinks through our all inclusive stay, but through the week we also had a stop at a lovely beach bar. There we ordered some smoothies; Camilla a fresh pineapple smoothie while I took a chance at the avocado version. Delicious at first but quickly I grew tired of the heavy taste. On our last day we had delicious homemade icecream. I was very satisfied with my choice of caramel and hazelnut icecream. Yum!

.

19

Lækker brunch på hotellet
Noget af det jeg var mest begejstret for ved vores hotel, må uden tvivl være deres lækre brunch, som havde alt, hvad hjertet måtte begære. Min start på dagen så pretty much sådan her ud hver dag på turen og ofte med samme udsigt ud over den smukke strand. Bestemt ikke nogen skidt måde at starte dagen på!

Til morgenmad levede jeg primært af det lækre og smagfulde frugt, som de tilbød på hotellet og dertil en lækker croissant og en kop sort kaffe. Hvis jeg skal være helt ærligt, så var det faktisk første gang, at jeg fik en croissant. Lidt vildt egentligt, men nu forstår jeg pludseligt meget bedre, hvorfor folk er så ellevilde med det lille stykke brød. 🙂


This is pretty much how I started every day on Mallorca through our vacation. Not very Spanish, but oh so delicious!

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG