Everything

Juni – Måneden, der gik

02

Endnu en måned er passeret forbi og vi befinder os nu i juli. Tænk sig at det halve af 2016 allerede er gået. 6 måneder, som vi ikke får igen. Derfor handler det bestemt også om, at have gjort så meget ud af den tid, der går – imens man kan! Det er bestemt ikke for at lyde melodramatisk, men hver eneste gang jeg laver sådan et indlæg her, bliver jeg mindet om, hvor hurtigt tiden går og hvad jeg egentligt har brugt den på.

Nogle gange kan jeg fylde indlægget med federe (og mere mindeværdige) ting, end andre gange. Hvis man også skal sammenligne juni måned med den forrige, altså maj, må jeg da også ærligt erkende, at den måske ikke indeholder lige så mange oplevelser – hvis man altså ser bort fra turen til Mallorca. En del af denne måned har handlet om at bevæge os frem til ferien, så jeg kunne komme afsted. Min kalender har derfor ikke været så indholdsrigt, som den forgangne måned, da det egentligt bare mest er blevet til nogle hyggelige aftener hjemme.

Læs også: Maj – Måneden, der gik

Mine planer for juni måned var:

» Lave en lækker jordbærtærte (jordbær er lig med sommer!)
» Tage til stranden <3
» Besøge familien i det Sønderjyske
» Gå lange ture i det fri – og i forhåbentligt godt vejr :o)
» Rejse til Mallorca
» Blive så solbrun som min blege danske krop nu tillader det, hæhæ
» Være glad 🙂

Jeg nåede næsten alle målene for måneden med undtagelse af en jordbærtærte og de lange ture. Eftersom jeg løb rundt med 160km/t på arbejdet, følte jeg mig alt for smadret til at gå de ellers lange ture, når jeg kom hjem. Det må jeg gøre efter i juli måneden. 🙂

Læs også: Tanker for måneden: Juni

Hvis jeg derimod skal nævne de ting, der er sket i juni, så er højdepunktet helt klart Mallorca. Jeg kan ikke beskrive overfor jer, hvor skønt det var at komme lidt væk fra hverdagen og dets pligter. Bare at kunne nyde tiden og få set noget. Noget andet end det, jeg har set i forvejen.

Et andet klart højdepunkt er min søster og bonus søsters 20 års. Hold nu op, hvor havde vi det bare alt for fedt og for en stund følte jeg mig også selv som en 20-årig (altså ikke fordi 23 er gammelt, hæhæ). Juni var også måneden, hvor jeg kunne kigge tilbage på én af de bedste dage af mit liv; min svogers bryllupsdag, som nåede sin første års dag d. 6. juni. Jeg fik desuden også holdt nogle fødselsdage – både for svigerfamilien og min egen nærmeste familie.

Juni har alt i alt været en rigtig skøn måned og jeg håber, at jeres har været lige så skøn! 🙂

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG