Interior decorating

Juli ønsker

61

Architectmade BIRD // Stelton TO GO krus // Lacoste SPARKLING parfume // Le Coq Sportif sneakers // Royal Copenhagen krus

Det er blevet tid til denne måneds ønsker! For én gangs skyld var det egentligt lidt svært for mig at finde nogle deciderede ønsker. Jo, der er da en masse ting, jeg synes, ville være rart at have, men ting som jeg virkelig ønsker.. Det var en lidt anden sag. 😛

Denne måned må mit højeste ønske uden tvivl være den fantastisk velduftende Lacoste parfume, som vi afprøvede på Mallorca i starten af måneden. Hold nu op, hvor dufter den skønt! Noget andet som jeg ønsker mig denne måned er det fine Royal Copenhagen krus – den store version. Den ville jeg nu ikke have noget imod at sippe min morgenkaffe af!

Læs også: Vacay Essentials

Der ud over er jeg helt vild med den lækre trend med hængende planter! Selv kunne jeg godt tænke mig at finde nogle fine potter magen til disse foroven og så gå i gang med en DIY. Jeg mangler lidt liv i min spisekrog og tænker at en fin hængeplante i hjørnet ved bordet ville gøre underværker.

De lækre sneakers er endnu en gang på listen og det samme angår To Go kruset, som jeg dog har intentioner om at købe inden længe for et gavekort, som jeg fik i fødselsdagsgave.

Hvad ønsker du dig denne måned? 🙂

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG