Everything

Jeg har flottet mig lidt

13874696_10210595245260290_422498188_nPicMonkey Collage

Det her skete så i dag.. Hvad kan jeg sige? Hæhæ. 😛

Hold nu op, hvor har det været en hektisk dag, hvor jeg har fløjet rundt i afdelingen, frem og tilbage. Vi er ved at gøre klar til den helt store Fødselsdags Festival her i Bilka Odense. Det kan være temmelig udfordrende, specielt når vi er i gang med en ombygning og halvdelen af vores faste medarbejdere har ferie. Vi dækker derfor to afdelinger hver især, dog med nogen hjælp fra vores dygtige assistancer, som virkelig er guld værd. Selv har jeg ansvaret for Sportsafdelingen (som altid), men indtil på mandag også Skoafdelingen. Det er et stort ansvar at have hver uges avis klar og sørge for arbejde til vores praktikanter og sørge for at afdelingerne er nydelige og præsentable og samtidig ordne alle de praktiske ting og få fyldt varerne op hele tiden.

Læs også: Maj, måneden der gik

Men jeg kan lide det! Jeg elsker udfordringerne og at arbejde i et travlt miljø, hvor jeg får lov til at udvikle mig. Det gør jeg virkelig, men lige i dag.. Da var jeg virkelig bare all over the place. Det startede i morges. Jeg kunne næsten ikke komme op og komme afsted – jeg ville så gerne lige have sovet lidt længere. Men jeg kom afsted og mødte ind på arbejdet kl. 7:00. Klokken halv 12 går det så først op for mig, at jeg faktisk først skulle være mødt kl. 8:00.. Say what! Så kunne jeg altså godt have sovet lidt længere. Dernæst gik jeg ned i en våd kælder og fik gennemblødte sko, nogle tilbud startede pludseligt en dag før tid og fra kl. 10 væltede folk bare ind. Puha, sikke en omgang siger jeg bare! Det var vidst ikke lige helt min dag.

MEN, så havde jeg jo noget at se frem til! Jeg havde nemlig besluttet mig for, at det var på tide at købe mig en ny computer, inden den anden bare pludseligt ville stå af. Jeg fandt den, for mig, helt perfekte computer, som jeg bare måtte have – og nu er den så min! Jeg havde også kun lige fået fri, før jeg stod og var ved at købe den og åh, hvor er den bare fin 🙂


After a tough and fast day at work I went and bought myself a new computer. Oh, it is so nice! I am already in love with in!

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG