Style

Jeg er fan!Hej piger ♥

I kan lige tro, at jeg fik mig en glædelig overraskelse for nogle dage siden. Jeg havde deltaget i en konkurrence hos søde Frederikke om 300kr til hendes webshop – som jeg havde vundet. Yay! Ikke så skidt endda, specielt ikke eftersom hendes webshop er fuld af lækre CK lækkerier, som jeg de seneste par måneder er blevet større og større fan af.

Jeg vidste med det samme, hvad jeg skulle have fra hendes webshop – nemlig de lækre natbukser fra Calvin Klein, som jeg i længe har gået og sukket lidt efter. Min veninde har selv et par og jeg har måttet høre på hende uafbrudt, siden hun fik dem, om hvor skønne de er. Derfor måtte jeg da også selv have et par. 🙂

Læs også: April ønsker

Pakken kom med posten i dag og jeg tog dem på med det samme. Jeg bestilte dem i en str. L, men fandt hurtigt ud af, at de var alt for store for mig. Selvom jeg havde glædet mig meget til at tage dem på, så var det nu alligevel lidt en glædelig overraskelse. Det er vel altid rart at finde ud af, at man skulle have en str. mindre, end først antaget!

God aften!

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG