Food & Drinks

Huevos rancheros – Morgenmad med fut i!

2324

Sådan her startede vores dag omtrent. Jeg har et stykke tid haft sådan en lyst til at afprøve denne lækre ret, som jeg har set forskellige varianter af på et utal af blogs. Her til morgen kastede jeg mig så ud i det. Huevos rancheros, hedder retten, som egentligt er en mexicansk morgenmad. Man kan lave den, som man vil. Spise den med brød til, tortillas, nachos eller hvad man nu lige huer. Spis den til morgen, middag eller aften – det er helt op til dig.

Min kæreste var godt nok en del skeptisk overfor retten til at starte med og han er ellers den mest altædende person, jeg kender. “Det lyder godt nok som en spøjs kombination” sagde han, inden jeg gik i gang.

Læs også: Lækre fiskefrikadeller med sprød salat

Først startede jeg med at stege groft hakket grøntsager (jeg valgte hvidløg, chili, squash, champignon og rød peber), hvorefter jeg vendte en dåse hakkede tomater. Jeg krydrede retten efter vores smag (chiliflager, chili salt (yup, vi kan godt lide det lidt spicy!), peber, paprika, lidt kanel og en smule spidskommen) og vendte frisk spinat i. Retten fik dernæst lov til at stå og simre en smule inden jeg gjorde lidt plads til æggene. Når æggene er klækket ud og ligger fint deri, skal retten bare stå og simre, til æggene er færdige.

På trods af at min kæreste var en smule skeptisk, spiste han, indtil der ikke var mere. Det var vidst en success alligevel – og hvis jeg selv skal sige det, så var det slet ikke så tosset 🙂

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG