Wanderlust

Hjemme fra Mallorca

Billedet er fra vores sidste aften på Mallorca.

Jeg er hjemme igen efter en skøn ferie på Mallorca. For at være helt korrekt, så har jeg faktisk været hjemme i siden fredag, men eftersom vi har passet børn fra kl. 5:45 til over middag både lørdag og søndag og i forvejen var godt udkørt, så er det først i dag, at jeg er begyndt rigtigt at komme til  ro igen.

Vi har simpelthen haft den skønneste ferie, min veninde og jeg og selvom jeg godt kunne have brugt en uge mere syd på, så synes jeg nu alligevel, at det var rart at komme hjem igen. Kæresten savnede jeg også utrolig meget og specielt min seng, så jeg frem til at ligge i igen – det er vidst meget normalt med forholdsvis hårde senge og sengetæppe lignende dyner, hæhæ.

Læs også: Sygdom i Polen

Inden turen havde jeg i længe drømt om det varme syden og dets kridhvide strande og krystalklare vand. Selvom jeg har boet i Dubai tilbage i 2013, havde jeg aldrig set en ægte bountystrand og for mig var det gået hen og blevet lidt af en “legende”. Selv da vi sad i på Mallorca og kiggede udover det smukke vand, virkede det surrealistisk; sådan ser det ikke ud og stadig når jeg kigger tilbage på billederne og ser det turkisfarvede vand, så kan jeg ikke helt fatte det.

Mallorca sidder stadig i kroppen på mig og jeg befinder mig stadigvæk lidt i en drømmeverden. Alligevel føles det nu rart at være hjemme igen. Ude godt, men hjemme bedst. 🙂


I am back in Denmark after the most fantastic trip to Mallorca. I am still a little high from all of the amazing experiences and even though I would not have minded another week in the south, it feels great to back home again.

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG