Style

En pakke

Jeg har haft en skøn fridag! Vi har nydt det lækre vejr og hinandens gode selskab inde i byen. Da vi kom hjem lidt over middag fik vi hjemmebagte boller og gik os efterfølgende en tur i det fine solskin. På turen gik vi forbi posthuset og hentede en pakke, der var kommet til mig, hvorefter vi tog et smut forbi Aldi for at købe noget koldskål – det havde vi lige lyst til i dette vejr :o)

Læs også: Jeg er fan!

I pakken fra Zircles var der et lækkert par natbukser fra Calvin Klein. Jeg havde egentligt modtaget et par i starten af måneden, men de vidste sig at være for store, så jeg fik dem byttet til en medium i stedet og de passer perfekt. Trods varmen, så sidder jeg faktisk i dem i skrivende stund og de er bare SÅ skønne!


I have had the most wonderful day off. We enjoyed each other’s good company and the nice weather with long walks. On the way I picked up a package at the postoffice. It was a pair of Calvin Klein pyjamas pants – I am wearing them already and they are just amazing!

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG