Interior decorating

Der skal laves om

22

1. HER // 2. HER // 3. HER // 4. HER // 5. HER

Åh piger, I ved virkelig ikke, hvor meget det har kriblet i fingrene på mig det seneste halve år efter at få lavet lidt om herhjemme. Jeg synes altid, at der kan laves noget om eller bedre herhjemme. Mon jeg er den eneste? 🙂

Vi har kun boet halvandet år i vores lejlighed og det er faktisk kun et lille års tid siden, at jeg malede væggen ved vores spisekrog. Det var noget ganske spontant og jeg har været utroligt glad for det, det må jeg sige. Nu er jeg så bare blevet en smule træt af den mørkegrå farve. Eller det er jeg egentligt ikke. Jeg vil bare gerne have noget nyt! Et stykke tid har jeg haft kig på Jotuns smukke kalkmaling, specielt farven St. Paul’s Blue, som vil passe perfekt ind med vores andre blå ting.

Læs også: Pift spisekrogen op

Nu hvor jeg så alligevel vil i gang, så er jeg egentligt også blevet en smule træt af vores kobberfarvede ball lamper.. Jeg vil gerne have noget lidt mere stilfærdigt og tidsløst og har forelsket mig i den fine Grace lampe fra Idé Møbler. Trenden med det røgede glas er SÅ meget mig. Specielt kombinationen af flere forskellige farvede glas finder jeg utrolig smukt og jeg er derfor sikker på, at lampen vil stå smukt til mine fine Lyngby glas vaser, som jeg har i både blå og helt klar.

Den smukke lampe og den fine blå farve har jeg planer om at mikse med et mørkt træbord, fine grønne planter (såsom den fine kinesiske pengeplante, som er illustreret ovenover), sort brugskunst og mine sorte spisebordsstole lig eksemplaret oven over.

Personligt er jeg blevet helt vild med det mørke og maskuline look i boligen og jeg kan kun sige, at min kæreste for første gang sidder og klapper i hænderne af bare begejstring over mine planer for indretningen, haha. 🙂

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG