Wanderlust

Bådtur langs Mallorcas kyst

60

Når jeg tænker tilbage på vores rejse til Mallorca, er der specielt én dag, der står ud i min erindring. Tirsdag d. 28. juni. Det var den dag, vi tog på bådtur. Allerede inden vi havde fundet ud af, hvor vores ferie skulle gå til, havde vi aftalt, at vi skulle ud på det åbne hav og nyde det fuldt ud. Det var mit højeste ønske for min ferie i år. At tage på en dejlig tur ud på det åbne hav og nyde det lækre vand – gerne i godt selskab.

Og ønsket gik minsandten i opfyldelse! Vi nåede akkurat kun derned, da vi hev fat i én af vores søde guider og bookede en plads til bådturen. Jeg fortryder det ikke et sekund. Det var helt fantastisk! Vejret var skønt og vi slappede bare helt og aldeles af.

Læs også: Mallorca foodspam

Sammen med vores guide blev vi kørt i bus ind til Palmas havn (som i øvrigt er gigantisk!), hvor vi steg om bord på et lille “skib” – hvis man altså kan kalde den det. Derefter sejlede vi ud langs kysten og efter en times sejltur, slog vi anker ud for Cala Pi området. Wauv, hvor var her lækkert. Vandet – det var helt fortryllende. Jeg kan stadig ikke fatte klarheden og den nærmest selvlysende tyrkis grøn / blå farve, som vandet havde. Jeg er tom for ord.

Det vildeste var dog at svømme rundt på 3 meters dybde ude på det åbne hav. Det er en oplevelse, som jeg sent vil glemme! 🙂

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG