Style

24 år & en vom

54

Mig på vej ud at spise på min kærestes 24års.

I går havde min skønne kæreste af en mand fødselsdag. 24 år. Det skulle da fejres! I anledningen havde jeg bestilt bord på King’s Running Sushi i Odense, som jeg tidligere har været et smut forbi med min søde veninde, Camilla. Et fantastisk lækkert sted til virkelig overkommelige priser. Min veninde og jeg har flere gange været ude at afprøve flere forskellige sushi, samt running sushi steder og dette må helt sikkert være det bedste.

Båndet er centreret omkring et åbent køkken, hvor man kan se de dygtige kokke udfolde sig – det bliver simpelthen ikke mere frisk end det. Stedet er en klar favorit på højde med mit elskede Umashi. Sushi må uden tvivl være min livret og når jeg skal ud at spise, så ender det 9 ud af 10 gange med en sushi restaurant. Jeg er åben overfor at prøve noget nyt, men når jeg virkelig finder et sted, der bare er i top klasse, så kan jeg altså ikke lade være med at vende tilbage igen og igen.

Læs også: Sushi lover

Min kæreste var henrykt – han er lige så begejstret for sushi som jeg, han bruger dog ikke nær så mange penge på det som jeg og jeg ender ofte at spise ude med nogle veninder. Nu er det jo ikke sådan, at mænd tager ud og spiser sushi sammen, det sker bare ikke!

Derfor har han desværre heller aldrig fået afprøvet running sushi, før i går og det var i sandheden en success! Han kæmpede sig igennem og aldrig før har jeg set ham spise så meget – det kunne dog også ses på hans mave. Min kæreste er høj og slank, bare ikke lige i går aftes efter en omgang sushi. “Hvad skal vi kalde den?” spurgte jeg og brød ud i grin over hans vom. Aldrig har jeg set noget lignende! Så kan jeg pludselig godt forstå, at han fik det lidt skidt, da han kæmpede sig igennem det sidste, hæhæ.


Yesterday we went out dining at a local and very delicious running sushi restaurant. It was the very first time for my boyfriend – to try running sushi, but it was indeed a success! He ate so much he ended up with a preggo belly. “What should we call it?” I asked and bursted out laughing.

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG