Everything

2 sprøde

Tiden går og klokken slår. Jeg har måske ikke haft meget fritid de sidste par uger, men lidt musik har jeg dog fået hørt. Det er ikke blevet til meget nyt, men jeg har derimod fået øjnene op for disse to skønne og helt fantastiske sange. Hvis I ikke har hørt dem, så er det så sandeligt på tide!

Læs også: Det er helt okay

Den første sang Unsteady af X Ambassadors er gået lige i hjertet på mig. Jeg stiftede første gang bekendtskab med den, da jeg for nogle uger siden så Me Before You (efter at have færdiggjort bogen måneden forinden). Jeg sad med tårerne løbende ned ad kinderne på mig, imens jeg bare var nødt til at shazame sangen. Det er helt sikkert en gemmer!

Into You hørte jeg i starten af ugen og nøj, hvor er den bare lækker at sidde og lytte til. Ariana Grande fyrer det ene fede nummer af efter det andet og dette må helt klart være min favorit til dags dato.


These two tracks have without doubt been my favorite tunes lately. If you have not yet listened to them, I recommend you to do so!

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG