Style, Tips & Guides

Vacay Essentials

30

IsaDora neglelak // Maxikjole // Sandaler // Nike sports BH // Nike shorts // Adidas sneakers

Sommeren er her – også selvom vejret måske ikke spiller 100%, må vi sande at sige, at den danske sommer officielt er ovre os. Vi har også haft nogle vildt lækre uger i maj med høj solskin og varme grader og mon ikke, de snart vender tilbage? Hvis ikke, så er der sikker flere af jer, der tager et smut syd på her hen over sommeren og i den anledning er I sikkert (ligesom jeg) godt i gang med at forberede jer. For hvad skal man egentligt have med? Man vil jo helst gerne være dækket godt ind og se sommer smart ud uden at dø af varme.

Jeg har selv været igennem lidt af en garderobe krise, da det i starten af måneden gik op for mig, at jeg ikke havde noget ordentligt at tage med på ferie. Derfor har jeg selv været i gang med lidt shopping og tænkte at lave en lille collage med nogle lækkerier til ferien sydpå.

Læs også: Tanker for måneden: Juni

Krisen indtraf og jeg indså hurtigt, at jeg var nødt til at købe det mest nødvendige; lette kjoler, sandaler, badedragt and so on. Når man er i sådan en krise, hvor skal man så vende hen? Jeg gjorde det, som enhver anden kvinde i min situation havde gjort; jeg søgte mod Nelly, hvor man kan shoppe billigt med Rabble! Her gjorde jeg mig nogle gode køb, bl.a. den smukke grå maxi kjole og den fine IsaDora neglelak.

Desuden fik jeg købt mig et par sandaler lignende disse fra Ellos – et sted som jeg altid henvender mig for godt fodtøj, eftersom udvalget er stort og rabatterne gode. Som altid tilbyder Rabble.dk mange fordelagtige rabatter til Ellos.

Sidst men ikke mindst så er det efterhånden ved at være populært at træne, imens man er på ferie. Jeg selv ville gerne træne i dette lækre sæt fra Nike, som du i øjeblikket kan få lækre rabatter til igennem Rabble.dk.

Jeg håber, I fandt inspiration til noget godt ferie shopping! 🙂

.

Indlægget er udarbejdet i samarbejde med Rabble.dk

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG