Everything

Tanker for måneden: Juni

25

Vi er efterhånden kommet godt ind i Juni måned, men for mig føles det som om, den knap nok er ordentlig startet. Travlheden har været over mig som en storm og jeg har haft svært ved at finde mig-tid. Det er dog ikke så slemt, som det måske måtte lyde: jeg har nemlig både holdt fødselsdag to gange, været en del sammen med familien og deltaget i DSLive og det har i sandheden også været fedt. Nu trænger jeg dog mest af alt bare til en dag eller to, hvor jeg får lov til at koble af og lade helt op.

På fredag kl. 15 får jeg officielt ferie og hvor jeg glæder mig! Samme dag er der præcis én uge til, at min veninde og jeg er på vej til Mallorca. Bare ved tanken sidder jeg og klapper i hænderne og hopper lidt op og ned. Jeg glæder mig til min første charterrejse nogensinde. Hold nu op, hvor skal vi bare dase den og nyde de lækre strande på øen! Kufferten er købt, det samme er badedragten og nu er det efterhånden kun småting, jeg mangler til turen.

Læs også: Sommer musthaves

Selvom Mallorca helt klart kommer til at være månedens højdepunkt, så har jeg nu stadigvæk en lille liste med ting, som jeg planlægger at give mig til i denne måned:

» Lave en lækker jordbærtærte (jordbær er lig med sommer!)
» Tage til stranden <3
» Besøge familien i det Sønderjyske
» Gå lange ture i det fri – og i forhåbentligt godt vejr :o)
» Rejse til Mallorca
» Blive så solbrun som min blege danske krop nu tillader det, hæhæ
» Være glad 🙂

Dejlig juni måned til jer alle <3

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG