Food & Drinks

Sund eftermiddags snack

10

Hej piger!

Bloggen har været lidt stille de sidste par dage. Først har jeg holdt fødselsdagsfest i lørdags, hvilket var super hyggeligt. Dernæst var jeg til DSLive hele søndagen: Danmarks største firmafest, hvilket var super fedt! Om mandagen (i går) lå jeg så syg af solstik det meste af dagen. Kæft, hvor havde jeg det skidt. Nu hvor jeg kigger tilbage på søndagen, burde jeg nok have holdt mig lidt mere i skyggen, men nøj, hvor vi hyggede os.

Læs også: Kanelpandekager uden æg

Efter en travl dag på arbejde cyklede jeg hjem i det gode vejr. Hjemme meldte sulten sig og jeg besluttede mig for en nem og sund omgang eftermiddagssnack. Derfor blev det til en lille portion yoggi toppet med blåbær og resten af vores jordbær. Virkelig lækkert!


I have been very busy the latest couple of days: Saturday I celebrated my birthday, Sunday I went to DSLive (largest officeparty of Denmark) and Monday I was sick by sunstroke. Today I went to work and when I came home I made this delicious snack with some strawberry yoghurt topped with blueberries and strawberries. Delicious!

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG