Food & Drinks

Snik Snak

03Jeg sluttede maj måned af med nogle af mine yndlingstøser. Nogle skønne piger, som jeg desværre ikke ser så tit. Vi gik på Tietgen sammen, hvor vi lærte hinanden at kende på et HG 10-ugers kursus. Os 5 piger klikkede bare med det samme og hold nu op, hvor har vi haft mange sjove stunder siden. Vores veje skiltes dog forholdsvis hurtigt efter de 10 uger. Én havde fået elevplads, to startede i praktik og en anden var i skolepraktik, medens den sidste brugte tiden på arbejde. Vi prøvede på at ses, når nu tiden var til det. Men det er altså temmelig svært, når vi er 5 travle tøser, der hver især har en næsten fyldt kalender. Det lykkedes dog for 4 af os at finde tiden til at tage ud at spise i tirsdags – og nøj, hvor har jeg set frem til dagen! Det var min fridag, så jeg sad bare herhjemme og ventede og ventede på, at det blev aften.                                                                                                                                                                                  Læs også: Tilbageblik: Tapas og højt humør humør                                                                                                                                                    Jeg har ikke den helt store erfaring med at spise ude, men den ene foreslog hurtigt, at vi tog et smut forbi Snik Snak, som er et hyggeligt lille sted med dæmpet lys og lækker tapas. Personligt vidste jeg ikke helt, hvad jeg skulle forvente, men tog afsted hjemme fra med højt humør. Åh, hvor vi hyggede os i de rolige omgivelser. Vi fik lækkert mad og grinede og fik snakket om, hvordan det gik og hvad ved jeg. Det var virkelig hyggeligt. Bedre end jeg havde forventet, hvis jeg skal være ærlig.

Læs også: Høj solskin under Eventyrløbet

Har I nogensinde prøvet at tage et smut forbi Bar Snik Snak? Jeg tror bestemt ikke, at det er sidste gang, at jeg har været dér. Maden var virkelig lækker og det samme gælder omgivelserne. Her er der virkelig kræset for detaljerne og jeg er helt vild med det. Samtidig får man også utroligt meget for pengene. Jeg fik 3 tapas retter, et æble/ingefær shot, noget vand og et glas asti og jeg slap med kun 206kr for alt dette. Det, synes jeg nu slet ikke, var så tosset endda. 🙂

Hav en dejlig dag!

.

02

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG