Style

New in: Adidas Duramo


I snakken om sol og varme og i de stadige stigende sommer grader, begyndte jeg at kigge mig omkring efter et par slip ons. I starten sukkede jeg efter Bianco’s smukke sandaler, men eftersom der kom flere og flere ting på listen over sommer items, som jeg skulle anskaffe inden ferien, så skrumpede budgettet også hurtigt for et par slip ons.

Den ene dag på arbejde fik vi så et ordentligt læs Adidas klip klapper i sort. De vakte min interesse en smule, men jeg var stadigvæk i tvivl. Også lidt fordi jeg altid har synes, at det så så dovent ud, at gå rundt med klip klapper. Derfor holdt jeg mig fra dem et stykke tid. Men eftersom varmen blev højere og højere, måtte jeg til sidst bare have dem med hjem. OG så var de jo også sat ned til 99,- i Bilka. Én, to, tre! Så havde jeg fået dem med hjem og jeg fortryder det ikke et sekund, for NØJ, hvor er de bare skønne at gå rundt i!

Personligt kan jeg bedst lide at style dem med min lysegrå løse kjole og min bæltetaske. Så virker de ikke bare som en nødløsning eller et dovent valg. 🙂

God weekend!


Ever since it got hotter and hotter outside, I have been looking for a pair of slip ons. The problem was just the fact that I had a long list of things to shop for the holiday which meant the budget was quite small. Then I fell for the Adidas Duramo slip ons that Bilka had for sale at the low cost of 99,-. Now they are mine!

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG