Food & Drinks

Mango og pære

2120

Krus, Design Letters 129,- // Bitz suppeskål 100,-

Efter en lang dag på arbejdet i går med status i børneafdelingen, synes jeg, at jeg ville gøre lidt ekstra ud af min morgenmad. Det er også dagen, hvor jeg for første gang har taget mine fine nye skåle i brug. Godt nok kaldes de suppeskåle, men jeg synes simpelthen, de ville være alt for fine til udpyntning af morgenmaden, hæhæ.

Læs også: Lækre køb til boligen under 200kr

Jeg er egentligt blevet en smule betaget af Christian Bitz’ smukke nylancerede stel, men jeg kan ikke lige helt bestemme mig for, om hvor meget af det, jeg ønsker mig. I første omgang vil jeg gerne have suppeskålene, nogle krus og måske nogle stykker af hans skyrskåle. Om jeg så senere skal have nogle tallerkener, det vil tiden vise. Indtil da vil jeg mikse og matche dem med Design Letters stel, som jeg har krus og tallerkener til, hvilket jeg nu egentligt synes, at det spiller meget godt sammen med.

Hav en skøn dag!

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG