Wanderlust

Mallorca here I come

34

Jeg er i nuværende stund på flyveren på vej til Mallorca og ih, hvor jeg glæder mig! For at sige det, som det er, så har jeg været lige ved at gå ude at mit gode skind af bare længsel efter det varme Syden. Er der egentligt noget at sige til det?? Prøv lige at se de smukke billeder! Billederne er fra området i Mallorca, som vi skal bo i, nemlig det smukke Palma Nova, som ligger på den syd/vestlige del af øen.

Læs også: Nu rejser vi!

Udover varmen så er det, jeg glæder mig absolut mest til, det smukke turkis blå vand.. Aldrig har jeg prøvet at tage en dukkert i sådan noget smukt vand! Jeg har godt nok boet i Dubai, men selvom vandet dernede var skønt, så er det ingenting sammenlignet med dette!

God weekend! 🙂


Right now I am on the plane towards Mallorca and oh boy, I am excited! I have been longing for the warm South for quite some while now. Can you blame me? Look at those amazing pictures from the area we are travelling to!

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG