Everything

Maj – Måneden, der gik

01

Det er blevet d. 1. juni og vi har nu helt og aldeles lagt maj 2016 bag os. Derfor tænkte jeg, at det var tid til at lave en måned update i forbindelse med mine tanker for maj måned. Samtidig kunne jeg så benytte tidspunktet til at fortælle om mine absolutte højdepunkterne – for hvor er der da bare sket mange ting i løbet af måneden! Nu hvor jeg kigger tilbage, kan jeg slet ikke forstå, at alt dette er sket for mig i løbet af denne lille måned, men det er det altså :o)

Læs også: Dét brugte jeg tiden på

Mine planer for maj måned var:

» Nyde det vildt lækre vejr, som (forhåbentligt) kommer til at præge måneden.
» Give mig i kast med krydderurter – så får vi at se, hvor længe det holder, hæhæ.
» Tage på cykeltur med kæresten i det gode vejr.
» Fylde 23 år d. 29. maj <3
» Komme godt i gang som elev i Bilka.
» Grille med familien.
» Få stablet noget op med tøserne fra Tietgen.
» Tage ud og brunche med kæresten til pinse.

Der blev ikke tid til at brunche og cykelturen er også blevet udskudt. Vejret har nemlig ikke helt holdt, når vi så endelig havde tiden til det, desværre. Det er lidt som om, at hver gang at jeg har en fridag, så er der bare vildt overskyet eller også regner det – så er det altså knapt så rart at være ude, hvis du spørger mig! 😛

Læs også: Min februar – set igennem Instagram

Selvom vi ikke nåede alle tingene på listen, så fik vi alligevel både klemt Eventyrløbet, VIP aften i Inspiration og restaurant tur med min mor og hendes kæreste ind i programmet. Selvfølgelig foruden alle de hyggelige stunder, arbejdet, familiemiddage og fødselsdage, som der var i denne måned og så sent som i dag, har jeg været ude at spise lækker mad med mine skønne tøser. Måneden startede godt og vel med en konfirmation, efterfulgt af en fødselsdag, som var efterfulgt af endnu en fødselsdag og weekenden efter kunne jeg så fejre min egen 23-års fødselsdag. Så ja, der har været mange dejlige højdepunkter på programmet.

Oven over kan I se nogle udvalgte billeder fra MIN maj måned. Jeg håber, at I har haft en lige så skøn måned, som jeg. <3


May is officially behind us so I thought it was the right time to highlight my best moments of the month. In beginning of the month I made a list of things I wanted to do through the month and even though I missed out on two things (brunch with my lovie and bike trip) I actually managed to schedule a lot of things, like going to the Eventyrløb, VIP evening in Inspiration, tapas with my mother and her boyfriend and later on with some of my girls – all of that AND 3 birthdays and a Confirmation, so yes, we experienced quite a lot this month. I hope you had as nice a month as I did <3

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG