Interior decorating

Kærlighed til godt design + et tip!

23

sponsoreret

Hvis der er ét design mærke, som jeg er helt tosset med, må det uden tvivl være Design Letters! Min lille samling er efterhånden kommet til at bestå af 4 tallerkener (N, S, A & M) og 4 kopper (N, S, O & X), men jeg må erkende, at den langt fra er fuldendt. Lige i øjeblikket drømmer jeg om en Design Letters kop med M’et, som jeg synes er SÅ sød.

Jeg er helt vild med det ikoniske Arne Jacobsen typografi, som udover at være stilrent også er rigtig sjovt. Man kan mikse og matche det, som det passer én og tænker man lidt ud af boksen, kan stellet bruges til så meget mere, end det oprindeligt var beregnet til: jeg bruger fx mine kopper til både blomster, tandbørstekrus og selvfølgelig også til kaffen (skriver jeg og tager en tår af min N-kop). Du kan bruge det som vægkunst eller du kan nyde et lækkert måltid på én af de fine tallerkener.

.

24

Design Letters tallerken // Design Letters kande // Design Letters espressokop // Design Letters kop // Design Letters mælkekande

Jeg har smækket en lille collage sammen med nogle af de fineste Design Letters produkter, som man kan købe. Tallerkenerne er helt klart den del af stellet, som jeg går højest op i, men åh, hvor jeg dog ønsker mig den fine mælkekande også! Min svoger kommer hjemme hos os ca. 1 gang hver anden uge og han har stadig ikke fundet ud af hvordan, man hælder mælk i sin kaffe uden at spilde ud over det hele og da tror jeg virkelig, at mælkekanden ville gøre en forskel – og så er der ikke længere nogen undskyldning for at spilde ud over hele bordet, hæhæ.

Måneden ud kan du endda spare 15% på hele Rumfangshop‘s hjemmeside og foruden at forhandle det smukke Design Letters stel, har de også mærker såsom Architectmade, Hay, Kähler og Lyngby, så der er mulighed for at spare en del penge lige i øjeblikket, når du shopper på siden.

God shopping! 🙂

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG