Style

Juni ønsker

26

Prada Candy Florale // Nederdel // Calvin Klein overdel // Adidas Superstar

Denne måned har jeg ikke de helt store ønsker – i hvert fald ikke hvis man sammenligner med de forrige måneder, hæhæ. Det skyldes nok mest af alt, at jeg allerede har fået købt en del af mine sommer cravings, i og med at vi jo tager på ferie i næste uge. Det gik pludselig op for mig i slutningen af maj, at jeg ikke rigtigt havde nogen sommer garderobe, i hvert fald ikke én af nævneværdig karakter.

Dét satte jeg mig så for at gøre noget ved! Der er stadig et stykke vej, men jeg har efterhånden en god basis garderobe til formålet. Jeg må dog indrømme, at den fine grå nederdel fra H&M ligger højest på ønskelisten lige nu, desværre synes den at være udsolgt i min størrelse hele tiden og det er derfor langt fra sikkert, om jeg når at få den, inden vi tager afsted – jeg drømmer nu ellers om at spankulere rundt i Palma Novas gader i ført den fine nederdel, en ribbet hvid top og nogle hvide sneaks. Kan I se det for jer? 🙂

Læs også: Laksko fra Bianco

De fede sneaks fra Adidas har været på min ønskeliste det meste af året og jeg må nok sande at sige, at der går nogle måneder endnu, før jeg lige finder pengene til dem, men åh, hvor jeg sukker efter dem – de er nu godt nok også flotte!


Compared to the last couple of months I do not wish for much this June – probably due to the fact that I have already shopped a lot trying to build up a nice summer wardrobe. At the moment I long most for the beautiful skirt which I would wanna wear on Mallorca with a ribbed white top and a pair of white sneaks, could you just imagine that?

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG