Food & Drinks

Jordbær til morgenmad

363738

Design Letters tallerken // Design Letters kop N

Imens jeg soler mig på Mallorca synes jeg lige, at I skulle se denne lækre morgenmad, jeg lavede til mig selv en dag inden, vi tog afsted. Mmmmh, I kan godt lige tro, at vi nød vores morgenmad denne dag! Jeg følte for at gøre lidt ekstra ud af det, så jeg greb nogle jordbær og den lækre økologiske chokoladecreme, som vi fik af min mor tidligere på måneden. Det var nu ellers heller ikke en skidt cocktail! Normalt er jeg ikke så meget til nutella og den slags, men lige den dag kunne jeg ikke modstå fristelsen og specielt ikke på et par lækre grovboller. Mums!

Læs også: Eksotisk morgenmad

Foruden at smage himmelsk, så ser det da også helt godt ud og super fint med de danske, røde jordbær. Kombinationen kan helt klart anbefales og specielt med en god kop kaffe til!

Dejlig dag til jer skønne mennesker 🙂


While I am at Mallorca I thought you should see my breakfast which I made (and ate, hehe) one day before we went. It was delicious! Normally I am not the nutella type but that morning I just craved it.

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG