Wanderlust

Huskeliste til ferien

39

Allerede inden jeg havde fundet rejsedestinationen og vidste noget som helst om ferien (udover, at det skulle være varmt og indeholde vand!), var jeg allerede begyndt at lave en liste over de ting, som jeg skulle have med. Jeg er en rigtig listetype og synes altid, at det er rarest at gå i gang i god tid – så er der også større chance for, at man husker det hele :0)

Jeg selv har haft stor glæde af min pakkeliste og selvom jeg selv er godt ankommet til Mallorca, så ved jeg, at der er flere af jer, der stadig står overfor at skulle rejse inden for de næste par uger. Derfor har jeg lavet en basis pakkeliste for os kvinder, som I kan bruge, som I vil og tilføje lige de ting, som I lyster.

Læs også: Vacay essentials

Foruden ovenstående ting, har jeg bl.a. også pakket lidt neglegrej, hårolie, en kuglepen (så jeg kan skrive postkort hjem til) og lidt af hvert, men ellers er den holdt helt simpelt. Førhen plejede jeg at pakke diverse ting til ferien, som jeg jo måske ville få brug for og gang på gang endte halvdelen af tingene med at blive i kufferten. Det er spild af plads! Jeg har derfor afklaret med mig selv, at jeg vil holde det så simpelt som muligt og kun pakke de ting, som jeg VED, at jeg får brugt.

God rejselyst! 🙂

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG