Everything

Gæsteblog: “9 spørgsmål til Karina Agerholm”

18

Jeg har fået æren af at være gæsteblogger på Nikkis blog. Det sætter jeg utrolig meget pris på og så er jeg glad for, at hun vil dele mit indlæg med jer, hendes læsere.

Noget af det, jeg selv er rigtig glad for på min blog, er mine interviews med bloggere. Derfor er det oplagt for mig at svare på mine egne spørgsmål, som jeg stiller mine gæstebloggere. Indlægget hedder “9 spørgsmål til…” og jeg håber, at I vil tage godt imod det.

1. Fortæl lidt om dig selv og hvorfor du startede din blog.
Mit navn er Karina og er 28 år. Bor i Odense sammen med min kæreste og hans datter. Jeg er uddannet pædagog, men er faktisk igang med en SSA uddannelse, som jeg er færdig med om et år. Jeg startede min blog for lidt over et år siden, www.karinaagerholm.dk, men har haft andre blogge forinden, som aldrig blev til noget. Jeg synes altid, at mediet har været spændende og derfor ville jeg gerne udforske det lidt mere.

2. Hvad blogger du primært om på din blog?
Min blog handler om mange ting. Primært min hverdag, mode og plus size mode, som jeg for nyligt hat sat meget fokus på.

3. Hvordan ser en typisk dag ud i dit liv?
Jeg står oftest op kl. 5:30, hvor jeg gør mig klar til praktikken, hvor jeg skal møde kl. 7. Der er jeg stort set hver dag til kl. 15. Efterfølgende tager jeg enten hjem eller mødes med nogle veninder. Om aftenen bruger jeg det meste af tiden på at blogge eller være sammen med min kæreste.

4. Hvad har din blog betydet for dig?
Den har betydet nye bekendtskaber og en helt anden verden, end jeg havde forestillet mig. Jeg havde forestillet mig den som meget overfladisk, måske den stadigvæk er det nogen steder, men de mennesker, jeg har mødt, har altid været så søde og fantastiske.

5. Hvad er den bedste oplevelse i forbindelse med din blog?
Det var nok første gang jeg så et modeshow på Københavns Rådhus.

6. Hvad bliver du inspireret af? Både i privatlivet, men også hvis du skal finde inspiration til din blog.
Jeg bliver inspireret af mine veninder og Instagram. Fantastiske steder at hente inspiration.

7. Hvad er efter din mening nøglen til en god blog?
At man er sig selv. Det skinner hurtigt igennem, hvis du forsøger at være en anden.

8. Hvad drømmer du om?
Når der er nogen, som spørger om dette eller fx hvad jeg ønsker mig i fødselsdagsgave er mit svar altid “et godt helbred”. Det lever man længst på.

9. Hvad er dit bedste råd til nye bloggere?
Vær dig selv og ikke være bange for at være den, du er.

.

Tusind tak til søde Karina, som havde lyst til at gæste bloggen i denne omgang. Tag gerne et smut forbi hendes fine blog på Karinaagerholm.dk.

God weekend! 🙂

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG