Wanderlust

Gåtur til Magaluf

Vi var i går ude at gå en tur. Helt spontant. Vi startede egentligt bare med at gå i retningen ad butikkerne og fandt hurtigt små sideveje, som det viste sig, at ingen turister tog. Vi gik op ad stejle veje og fik en helt anden del af byen at se, end de sædvanlige souvenirshops. Vi vidste egentligt ikke, hvor vi var henne, men det var alt sammen lige meget, for vi var på opdagelse på Mallorca – så må man godt fare en smule vild og lade være med at følge en bestemt rute.

Læs også: De første oplevelser

Efter at have gået et godt stykke endte vi pludseligt op på Magaluf strand, hvilket som sådan ikke var meningen, men nøj, hvor var der smukt. Restauranterne var virkelig gennemførte i den bedste sydlandske stemning (ikke ligesom vores område, hvor der ikke er andet end pubs og English breakfast) og hotellerne ligeså. Vandet var også virkelig skønt og så havde man udsigt ud over en lille ø fra strandkanten. Vi sad helt betagede i vandkanten et stykke tid, før vi atter gik videre. Til sidst endte vi ud på strandpromenaden, som vi havde slentret op ad vores første aften her.

Det har været en rigtig hyggelig dag, som jeg da lige synes, at I skulle have et lille indblik i. 🙂


Yesterday we went for a spontanous walk. We had no intentions as to where we were heading – we just went where our curiousity took us. It was a beautiful walk and we saw a whole other side to the city, than we else would have.

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG