Everything, Interior decorating

Fredags tanker

2728

Så blev det weekend – og for mit vedkommende: FERIE! Åh, hvor har jeg set frem til dagen, ikke decideret fordi jeg længedes efter at komme væk fra arbejdet, men tværtimod fordi jeg bare længedes efter at se lidt andet. Jeg har ferien planlagt til punkt og prikke og jeg tror næsten ikke, at der bliver tid til meget andet.

Jeg har i alt 3 ugers ferie, hvoraf jeg den ene uge er på Mallorca, det meste af en anden på cykelferie (hvis det bliver til noget) og ellers er i Sønderjylland og besøge min familie. Det er minimalt med antallet af dage, jeg har til at lave meget andet, men det gør mig faktisk ikke spor! Planerne indebærer nemlig en hel del kvalitetstid med mig selv og mine nære og kære, hvor vi bare skal hygge os og nyde livet, så det er vel ikke de værste planer, man kan have? 🙂

Læs også: En helt speciel dag

.

29

Jeg har glædet mig meget til denne dag, ikke blot fordi jeg fik ferie, men fordi en hektisk periode på arbejdet ville være overstået. Vi fik nemlig fint besøg i dag og i den anledning skulle alt være snurre lige og i bedste orden og det har derfor været nogle travle dage, hvor jeg har drønet rundt med 160 i timen og mine lister har været flere alen lange og jeg synes ikke at kunne komme til ende i dem.

Nu er det så overstået og jeg er officielt gået på ferie! Den travle uge har kun sat en fed streg under det og jeg glæder mig så inderligt til at sove længe i morgen, inden turen går mod Sønderjylland, hvor mine søstres 20 års skal fejres med manérer!

God weekend søde læsere <3

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG