Personal stuff

Et år siden – Bryllupsdagen

16

D. 6. juni 2015 var en helt fantastisk dag, hvis I spørger mig. Det var en dag fyldt med glæde, kærlighed og et helt fantastisk fællesskab. Vi havde gået og set frem til det i længe og jeg havde brugt mange timer i min svigerindes have med røven i vejret og skrammer på knæene efter at have knoklet flere dage. Mine hænder var godt ømme efter at have klippet bordkort og foldet servietter, men det fyldte ikke spor i forhold til spændingen efter den store dag, hvor min svoger og svigerinde skulle forevige deres kærlighed i foreneligheden med deres datters dåb.

Natten til dagen havde jeg SÅ svært ved at sove grundet spændingen og igen om morgenen havde jeg svært ved at vente. Jeg var færdig i god tid (ulig alle andre situationer, hæhæ) og sad helt uroligt i sofaen. Kunne klokken ikke bare snart blive 10?? Jeg var klar og jeg glædede mig sådan til at være en del af deres store dag sammen med deres skønne piger.

Læs også: Find den perfekte selskabstaske

Jeg kom afsted i god tid (meget god tid!) må man sige. En halv time måtte jeg vente på den næste gæst ankom til kirken, bare fordi jeg ikke ville komme forsent, haha. Katrine (svigerinden og den kommende Fru Massaro) havde jeg brugt en del tid sammen med i forberedelserne til brylluppet og jo, jeg havde da set den fine kjole (som hendes mor også var blevet gift i), men jeg havde ingen idéer om, hvordan håret eller make up’en skulle sidde, så jeg glædede mig virkelig også til at se hende.

Det var en smuk og afslappet ceremoni, hvor vi alle fældede en tåre eller to og undervejs også grinede, både lidt under præstens tale og da lille Alma løb uforstående op til hendes mor (for det var da også noget underligt noget alt det her, hæhæ). Den efterfølgende fest var endnu mere fantastisk. ALLE var i et højrykt humør, vi grinede og græd, sang og dansede og sammen nød vi den dejligste dag nogensinde med godt selskab og lækkert mad. I mandags var det så et år siden, at dagen fandt sted; en dag, som jeg aldrig kommer til at glemme og jeg kan kun håbe på, at min bryllupsdag bliver halvt så god som deres, for der var i sandheden noget helt magisk over dagen. 🙂


A year ago on June 6th I joined in on the celebration of this lovely couple who united their love for each other when saying YES in the church. It was a very magical day – a day I will always remember.

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG