Wanderlust

En hilsen fra det varme syden

 

Vi er godt ankommet på Mallorca, hvilket vi gjorde i fredags. Jeg blev omgående forelsket i den smukke lille ø, for hvor er her bare smukt! Vores hotel ligger lige ned til vandet (på billedet sidder jeg faktisk og spiser på vores hotel, så I kan selv se, hvor tæt på vandet, det ligger) og jeg er så glad for, at vi valgte at få All Inclusive, for hvor er det da bare befriende ikke selv at skulle gå og tænke over maden! Vi er på ægte charterrejse og nu kan jeg pludselig forstå, hvad det er, folk så godt kan lide ved dem.…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….. ……Vi bor i en lille by ved navn Palma Nova, som ligger forholdsvis tæt på Mallorcas største by, Palma. Her er vandet turkis blå inde ved strandkanten og sandet helt lyst – og hvis du blot går en tur til Magaluf (ca. tre kvarterer), så er strandene endnu mere fantastiske. Her er meget varmt og drinksene godt kolde. Varmen har jeg lidt svært ved at vænne mig til. Fra lidt over middag og indtil aftenstid kan jeg ikke sidde i solen for længe af gangen, uden at jeg bliver skidt tilpas (også selvom jeg sørger for at drikke rigeligt vand), men så længe vi bare går rundt og ikke sidder direkte i varmen for længe af gangen, så er det hele tip top.………………………. ……………………………………………………….. …………………………. …….I morgen skal vi på bådtur, hvilket jeg har set frem til, lige siden vi bookede rejsen. Det bliver så lækkert! Jeg håber på, at vi får nogle af de fine bugter på Mallorca at se. Uanset hvad, så er jeg sikker på, at det nok skal blive en skøn tur og vi nok skal hygge os en del – så længe vi bare husker at drikke vand nok :o) ………………………………………………………… ……Jeg håber, at I har det godt hjemme i DK og til alle jer, som var på Tinderbox – jeg håber, at I havde en fed fest trods vejret!


We have arrived at Mallorca and oh boy, it is great here! Our hotel is close to the water and I am most delighted with our choice of All Inclusive – it is great not having to think about food all the time. We live in a small city called Palma Nova. Here the water is turqoise and crystal clear, a true bounty beach. If you take a walk to Magaluf (45min) you will see even more beautiful beaches. Tomorrow we are going out sailing and I am SO excited!

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG