Personal stuff

10 ting om mig

Indlægget er udarbejdet i samarbejde med Rabble.dk

Som det fremgår af ovenstående billede, så hygger jeg mig rigtigt her på Mallorca! Vi var i tirsdags på bådtur (hvor jeg fik mulighed for at tage en dukkert i det smukke turkis farvede hav) og i morgen går turen atter hjem. Imens jeg nyder det sidste af min ferie, tænkte jeg, at I kunne få muligheden for at lære mig lidt bedre at kende i mellem tiden med disse 10 spørgsmål/svar 🙂

1. Hvor drømmer du om at rejse hen og hvorfor?
– Mit drømme rejsemål må uden tvivl være Ægypten – og gerne det hele af landet på én og samme gang! Jeg er vildt fascineret med deres oldægyptiske historie og Ægypten har så mange historiske steder og monumenter, som jeg bare MÅ se!

2. Hvad er dit favorit mærke og hvorfor?
– Adidas er jeg meget glad for som brand, det er et cool og efterhånden en smule retro mærke, som bliver ved med at genopfinde sig selv. Det er sporty og virkelig chique – en blanding, som jeg er helt vild med.

3. Hvem er den sidste, du har sendt en besked til og hvad stod der i den?
Glæder mig til at se dig <3 Til min søde kæreste.

4. Hvad er dine favorit netbutikker?
Jeg er til enhver tid mest begejstret over at shoppe lækkert tøj til billige penge hos H&M. Her har jeg desuden gjort nogle af mine seneste ferie must have køb. Hvis vi fortsætter kategorien er jeg også meget glad for at finde inspiration til de seneste trends hos Zalando. Er jeg i humør til nogle lækre designer varer, klikker jeg mig altid ind forbi Zalando, som jeg kan score gode rabatter ved med Rabble. I har sikkert allerede opdaget min store interesse for indretning her på bloggen. Derfor er det heller ikke underligt, at jeg shopper danske designklassikere hos Designdelicatessen, der i øjeblikket har lagersalg med gode tilbud!

5. Hvad ville du ønske, at du var bedre til?
– Jeg ville ønske, at jeg var bedre til at spare op = flere fede ferier! :o)

6. Hvad er din livret?
– Sushi! Uden tvivl sushi!

Læs også: 5 ting om mig

 7. Hvis du vandt 1 million kroner i lotto, hvad ville du stille op med pengene?
– Først og fremmest ville jeg betale mit studielån ud. Dernæst ville jeg tage et år fri fra det hele og tage ud at rejse – se verdenen fra alle tænkelige sider – sammen med min bedre halvdel. Først skulle vi på flyveren til Afrika. Safari, bountystrande og skønne kulturer. Så til Indien for dernæst at tage til Japan eller Kina, så Australien, Hawaii, Brasilien, USA, Grønland og så et sidste stop på Island, inden vi vender snuden hjem igen. En helt rygsæk af oplevelser rigere.

 8. Hvilken TV-serie eller film, ville du ønske, var dit liv?
– Helt sikkert Harry Potter (med undtagelse af ham hvis navn ikke må udtales) – mit liv kunne godt bruge en ordentlig omgang magi! 🙂

9. Hvilken by ville du allerhelst bo i resten af dit liv?
– Ude godt, men hjemme bedst. Jeg vil til hver en tid helst bo i mit kære Odense.

10. Hvilke sange kører på repeat på spotify lige i øjeblikket?
– Going Home, Cheap Thrills og et par stykker mere, som du kan lytte dig til lige her.

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG