Everything

1 år – Tanker og mål for bloggen

 

22I går var det præcist ét år siden, at jeg grundlage bloggen. Det er lidt vildt at tænke på! Bloggen har dog forandret sig en hel del siden da; først startede den med udelukkende at omhandle indretning og var fuldkommen upersonlig, men sådan kunne jeg dog ikke fortsætte særligt længe. Ganske hurtigt begyndte der sig at snige nogle mere personlige indlæg ind her og dér, indtil de til sidst alle sammen afspejlede en del af mit liv.

Nu er bloggen så ét år og 350 indlæg ældre. Jeg ville lyve, hvis jeg sagde, at jeg ikke havde nogle ambitioner for bloggen, selvom jeg har grundlagt den ud af personlig lyst. For det har jeg! Ikke nogle vanvittigt store ambitioner, skal det dog siges, men de er der! 🙂

Læs også: Nomineret til Liebster Blog Award

Konkrete mål
» Opnå flere unikke besøg på bloggen, målet i øjeblikket er et snit på 1.000/mdr og jeg er lige lidt over halvvejs.

» Have et indlæg på listen over mest læste på Bloggers Delight.

» Få bloggen bedre integreret på de sociale medier, så mine læsere får den samme oplevelse hele vejen rundt om bloggen.

» Lave flere samarbejder med andre dygtige bloggere.

.

For nogle lyder det måske ikke af så meget, medens det for andre kan lyde en smule selvoptaget, men hvad fanden? Man blogger vel, fordi man gerne vil have, at folk ser éns indlæg, ellers skulle man nok være begyndt på en dagbog eller en scrapbook i stedet.

Læs også: Gæsteblog: “Få et sundt forhold til dig selv”

Nu har I fået de konkrete mål for 2016 og indtil bloggen fylder sit 2. år. Hvis vi skal snakke en smule om mine generelle tanker, så kunne jeg godt tænke mig at arbejde med nye tiltag på bloggen. Nogle af dem er I måske allerede stødt på, såsom Tanker for måneden, Måneden, der gik og noget ganske nyt på bloggen; gæsteindlæg! Jeg har flere tiltag planlagt og de venter blot på at blive ført ud i livet.

Hvis I spørger mig, så bliver 2016 et spændende år for bloggen – jeg er nemlig kommet godt på plads i bloggerverdenen (efter et år med diverse prøvelser) og jeg har en række søde faste læsere (mange, som jeg også selv følger med hos) og ind i mellem kommer der nogle nye til. Bloggen er blevet mere personlig og nu også mere gennemsigtig. I har nu fået et indblik i, hvad der foregår bag bloggen og hvilke mål og drømme jeg har sat for den.

Dertil er der ikke mere at sige end; jeg håber på at se jer igen! 🙂

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG