Everything

VIP aften

10Jeg elsker at komme ud og opleve noget. Normalt elsker jeg at være hjemme og lave absolut ingen ting, men til tider er der virkelig bare ikke noget bedre end at komme ud – der skal ske noget! Events er derfor lige noget for mig (på trods af den knappe erfaring) og hvis man får en lækker goodiebag og nogle hyggelige timer ud af det, så bliver det altså ikke meget bedre!

Læs også: På direkte TV

Derfor var jeg slet ikke i tvivl om, at min skønne veninde og jeg skulle med til Inspirations VIP aften i sidste uge. Egentligt ville jeg helst have deltaget i Rosengårdcentret, men eventet dér blev lynhurtigt udsolgt, så vi måtte bøvle med parkeringspladser og vejarbejde inde i byen, hæhæ. Vi brugte aftenen på lækre smagsprøver, godt design og kunne tage ny viden med os hjem. Vidste I måske, at Inspiration er begyndt at forhandle kaffemaskiner til 20.000kr? Jeg vidste ikke engang, at man kunne få så dyre kaffemaskiner! 😛

Læs også: Min farvefest

Da klokken nærmede sig 20:00, kunne man begynde at få udleveret sin goodiebag, som man havde betalt 100kr for. Sidste gang jeg var til VIP aften i Inspiration, synes jeg at indholdet var helt fint, men denne gang var indholdet virkelig lækkert! Virkelig meget mig!

Hold øje med bloggen de næste par dage, hvor jeg vil poste billeder af det lækre indhold :o) Og så får bloggen desuden besøg af søde Christina Holm fra http://holmsvarer.bloggersdelight.dk i morgen. Glæd jer!

 

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG