Food & Drinks

Tilbageblik: Tapas og højt humør

35PicMonkey Collage36

Jeg sidder og kigger tilbage på min april måned og foruden min lillebrors konfirmation og Sonnys indlæggelse, så er der specielt én aften, der popper op i mine erindringer. En helt almindelig aften i midten af april. Vi sad herhjemme i sofaen og så lidt TV – snakkede om at smutte tidligt i seng, da min telefon pludselig ringede. Det var min mor. Hun ville høre ad, om vi ikke ville med dem ud at spise. Jeg blev lidt paf; vi bor i Odense og hun i Åbøl, Sønderjylland i nærheden af Vojens. Altså, der var jo godt og vel 100km i mellem os, hvis ikke mere.

“Vi kunne jo mødes på halvvejen” foreslog hun. “Kolding eller Middelfart”. Normalt ville det have været fuldstændigt udelukket, men på lige netop dette tidspunkt, havde vi lånt hendes bil. Så det var jo rent faktisk muligt. Jeg blev grebet af hendes spontanitet og sagde ja tak til tilbuddet. Efter lidt research på nettet, var hende og hendes kæreste kommet frem til et lille sted i Fredericia kaldet Perhaps. Eller, Per Haps, som min mor kaldte det, hæhæ.

Læs også: Et kunstværk af mad

Der blev bestilt bord til en 19-tiden og så tog vi ellers hver især afsted mod Fredericia. Eftersom jeg ikke er den bedste til at finde vej, aftalte vi at mødes ved afkørslen til motorvejen og fulgte ellers ad sammen ind mod byen. Da vi kom ind i restauranten blev jeg fuldstændigt overvældet. Det var hipt og lækkert med dæmpet lys, mørkt træ, rå detaljer og lækre sæder. For at sige det lige ud; så var jeg helt forundret over, at min mor og hendes kæreste kunne finde frem til så lækkert et sted. Wauv. Vi fik et bord inde midt i rummet – et stort ét af slagsen og rigtig god vejledning til valg af menu. Valget faldt på en omgang tapas efter kokkens valg. I mens vi sad i spænding efter maden, fik vi snakket om alt mellem himmel og jorden; om arbejde, konfirmation, indretning og hvad der nu lige faldt os ind. Og da maden så kom.. Hold nu op!

.

32

Mums, hvor var det godt! Jeg er normalt ikke typen, der kommer særligt meget ud at spise og efter en oplevelse som denne, burde jeg virkelig skamme mig! Maden var helt forrygende og personalet var nogle af de sødeste, jeg længe har mødt. Jeg kan ikke sætte en finger på maden – det var en fryd for smagsløgene og hvor er tapas da egentligt bare hyggeligt. Jeg elsker sådan noget dele-mad, hvor man rigtigt kommer hinanden ved og tager sig tid til at udforske de små serveringer af underskønne madoplevelser. Douce point!

Vi havde en helt igennem dejlig aften, også selvom vi hen ad på aftenen følte os en smule udkørte. Det må uden tvivl have været den bedste aften hele måneden og helt sikkert én af de bedste i 2016 so far. <3

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG