Everything

Tanker for måneden: maj

19

Som noget nyt her på bloggen vil jeg til at indføre små indlæg for den kommende måned, hvor i jeg vil skrive mine tanker for mig ned og eventuel en liste med ting, som jeg gerne vil lave / have ordnet i den kommende måned.

Idéen til denne form for indlæg har været undervejs længe efter at have set dem gentagende gange på andre blogge. Jeg synes, at det er nogle rigtig hyggelig små indlæg og det giver én muligheden for at skrible sine tanker ned på en ny og anderledes måde.

Læs også: Året, der gik 2015

Som en tilføjelse til disse indlæg, har jeg tænkt mig sidst på måneden at lave en lille opsamling på bloggen, med de ting jeg fik gjort og ikke gjort – ting/begivenheder, som fortjener lidt ekstra opmærksomhed. Tanker for måneden og Måneden, der gik vil derfor blive kædet sammen, hvilket jeg glæder mig til at få afprøvet 🙂

I maj måned har jeg derfor planer om at:

» Nyde det vildt lækre vejr, som (forhåbentligt) kommer til at præge måneden.
» Give mig i kast med krydderurter – så får vi at se, hvor længe det holder, hæhæ.
» Tage på cykletur med kæresten i det gode vejr.
» Fylde 23 år d. 29. maj <3
» Komme godt i gang som elev i Bilka.
» Grille med familien.
» Få stablet noget op med tøserne fra Tietgen. 🙂
» Tage ud og brunche med kæresten til pinse.

Må I alle have en dejlig maj måned!

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG