Interior decorating, Tips & Guides

Snup min stil!

rabble

Okay piger, det er bestemt ikke nogen hemmelighed: jeg er tosset med indretning! Sådan tosset tosset. Nogle vil nok mene, at jeg går bare en smule for højt op i det, men nej! Jeg har en passion. En brændende passion for indretning. Det er et begær efter at udfolde mig selv og hele tiden udvikle min bolig i takt med min egen udvikling, så den konstant tilpasser sig mine behov. Materialistisk kærlighed. Ja, hvorfor ikke? Jeg opnår stor tilfredshed, når jeg rykker rundt på nips, danner nye udtryk og tilføjer fine nye genstande til mine samlinger.

Hvis jeg selv skal sige det (og pisse lidt på janteloven samtidig), så har jeg nu slet ikke så dårlig stil endda! Det lader derimod også til, at I generelt ret godt kan lide mine indretningsindlæg. Derfor ville jeg give jer nogle lækre indretningstip, så I kan style jeres hjem i vaske ægte Nikki stil (og omtrent alle andres stil i Danmark lige i øjeblikket, hæhæ).

Grundreglerne
♥ Hvidt fundament
– Hold basen simpel, fx hvide vægge og nogle udvalgte hvide møbler

♥ Vælg én til to farver
– For at opnå det minimalistiske look, må du ikke have for mange farver. Vælg 1 hovedfarve og evt. 1 komplimentær farve. Fx blå og rosa eller grøn og blå.

♥ Fine træ detaljer
– Træ er stadig hot! I starten var det mest det lyse, men det mørke træ bliver hottere og hottere lige for tiden. Miks og match, som det passer dig!

♥ Less is more
– Er du ude efter det nordiske look, så må du for alt i verden ikke over indrette dit hjem! Rene linjer spiller en alt afgørende rolle.

.

Shop dig til min stil

44

1. Kay Bojesen hest // 2. Bloomingville blomsterkrukke // 3. New York plakat // 4. Sofabord // 5. Kobber pendel // 6. Lyngby glas vase

Én ting, som jeg personligt er stor fan af, som man ikke kan undvære i nordisk indretning, er et splash dansk design. Næste gang du skal klikke dansk design hjem, er RoyalDesign, som huser mange kendte danske mærker, som Kay Bojesen (1) og Lyngby (6), helt sikkert et kig værd! De huser lækre og opdaterede designs, som man bare MÅ eje.

Når man indretter i nordisk stil, så løber summen hurtigt op og så er det en klar fordel at vende hovedet mod Ellos, som sælger lækre stilrene møbler og lamper til fordelagtige priser (og lækre rabatter igennem Rabble.dk!). Her har jeg fundet den smukke dråbe formede pendel (5) og det rå sofabord (4), som tilsammen danner en god base for et minimalistisk sofahjørne med et maskulint strejf.

Nu har du så din base og de danske design klassikere på plads, så mangler du blot prikken over i’et, så at sige. Vores sofahjørne så virkelig sørgeligt ud, indtil jeg fandt nogle illustrationer til at hænge på væggen. Det giver ligesom det sidste. Hvis du ved, hvad du vil have og er ude efter godt design, så vil jeg råde dig til at købe dit nips hos Room21.

.

Gode tips til lækker indretning har jeg mange af, men ét af de bedste må uden tvivl være at smutte forbi Rabble.dk, når du alligevel shopper indretning. Sandsynligheden for, at du sparer nogle penge, er temmelig stor og det er vel ikke så skidt, tvært imod! God shopping! 🙂


It seems like you people like my interior posts a lot so I have decided to make a guide on how to get the style a la me. The foundation needs to be settle, like white walls and some white furnitures. Do only add one or two complimentary colors. Tree details are still hot! Mix and match both light and dark tree and keep in mind, less is more when wanting to rule the nordic interior style! Furthermore I have found some items you can shop to get my style. Enjoy your shopping!

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG