Style

Laksko fra Bianco

.

Jeg har i længe ønsket mig en fornyet og opdateret sko garderobe efter en lang årrække med billige sko af meget ringe kvalitet. Kvantitet frem for kvalitet. Det var dét, jeg gik efter. Det var vel egentligt også fin nok, taget i betragtning at jeg ikke rigtigt kunne finde mig til rette i én bestemt stiltype og derfor ofte endte med at have lidt af alting. Jeg har fået afprøvet en hel del, men jeg må sande at erkende, at jeg endnu ikke oprigtigt har fundet et par sko, som jeg sådan virkelig elsker. Eller, i hvert fald indtil for nyligt.                                                                                                                                                                                                                                                                              2016 blev året, hvor jeg endelig tog mig sammen til at investere nogle penge på sko. Det gjorde lidt ondt på pengepungen, må jeg blankt erkende. Men når man er sådan en shoe lover som jeg, så er det bare at kaste sig ud i det. Det er egentligt også lidt pinligt, at det har taget mig så lang tid. :p                                                                                                                                                                       Men sagen er den, at jeg gik ud og investerede 700kr på et par sko. Det lyder måske ikke af meget, hvis man går op i kvalitetssko, men for jyden inden i mig, var det altså rigtig mange penge – tænk lige på alle de sko, jeg kunne have købt for det beløb! En åndssvag tankegang, det ved jeg. Specielt når man tænker på, hvor glad jeg er blevet for de fine sko efterfølgende. I længe havde jeg siddet og sukket over disse beauties. Skulle? Skulle ikke? Det var jo mange penge, men nøj, hvor var de også smukke! Til sidst fik jeg taget sammen – og så kunne jeg jo oven i købet bruge min lillebrors konfirmation som en undskyldning.

Læs også: Lykken kom med posten

Jeg har bestemt ikke fortrudt købet, tværtimod! Det er uden tvivl de fineste sko, jeg nogensinde har ejet. Købet var samtidig også det første, jeg nogensinde har foretaget mig i Bianco. Det er utroligt, men sandt. Min bedste veninde har nærmest ikke andet end sko derfra og jeg har længe sukket efter alle hendes fantastiske sko, der holdt meget bedre end mine og forblev kønne meget længere end mine. Så selvfølgelig skulle jeg da også have i hvert fald bare ét par sko fra Bianco. – 1 par erhvervet, 3 nye par på ønskelisten. Well, what can I say?

.Nu er jeg N

Nu er jeg så den heldige ejer af disse lækre babies, som jeg nusser og pusser om. Min fornyet og opdateret skogarderobe er nu +2 par sko. Det er ikke meget, men bestemt en start. I samlingen har jeg indtil videre erhvervet mig de smukke laksko fra Bianco og mine vidunderlige sneakers fra Le Coq Sportif.                                                                                                                                     Kvalitetet fremfor kvantitet. Det har jeg langt om længe lært (og nogen vil nok mene, at det var på tide!).

.

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG