Interior decorating

Kay er flyttet ind!

 

47

Som jeg skrev i dette indlæg, så har jeg jo fået nogle af mine gaver på forskud. Det er skønt for sådan én som mig, der slet ikke er god til sådan noget med at vente på sine gaver. På dét punkt vil jeg nok altid være lille Nickie (som mit navn stavedes før i tiden) på 5 år. Min familie lader også til at have vænnet sig til det og de eneste, der faktisk venter med gaverne, er min svigerfamilie og venner. 😛

Læs også: Fødselsdagsønsker 2016

Da jeg så var hjemme til min lillesøsters fødselsdag d. 7. maj, var hun ikke den eneste, der fik gaver. I det at jeg overrakte hende fødselsdagsgaven fra os af, stod hun med en gave til mig i den anden hånd. Jeg er faktisk stadigvæk lidt paf over den fine gave. Nu har jeg ønsket mig lille Kay i lidt over et år og nu er han så endelig flyttet ind hos os. I kan tro, at jeg blev glad!

Dog har jeg haft et lille problem; for hvor dælan skal han være henne? Som I kan se på billederne, så har jeg allerede haft ham hængende to forskellige steder, siden han flyttede ind. Hvis jeg kender mig selv ret, så ender han sikkert med at blive rykket rundt igen snart, hæhæ.

Hav en dejlig søndag!

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG