Everything

Jeg var én af de hurtige

1213

Åh tøser, I kan sgu tro, at jeg var hurtig i går! Jeg havde opsnappet på diverse blogs, at Kylie Cosmetics havde en restock igen i går aftes. I starten var jeg sgu ikke så begejstret for hendes læbestifter/lipglosses, men da hun lancerede de smukke metal læbestifter.. Så kunne jeg altså ikke holde mig tilbage længere – nøj, hvor er de smukke! Jeg har specielt sukket over smukke Heir.

Læs også: Selvforkælelse

De er efterhånden blevet en smule opreklameret, men det har kun gjort, at jeg er mere nysgerrig og spændt end nogensinde før for selv at få fingrene i én. Derfor sad jeg også parat fem minutter før og opdaterede siden flere gange i minutterne op til hendes restock. Da klokken så endelig blev 21:15, kom jeg ind på siden (som jeg havde bogmærket) og trykkede “Add to card” med det samme. Som om jeg var med i et kapløb, trykkede jeg hurtigt alle mine oplysninger ind og 21:16 havde jeg gennemført betalingen og modtaget en bekræftelses e-mail i min indbakke.

Læs også: Nye favorit produkter

Min kæreste synes, at det var en smule fjollet. Det er det måske også, men jeg klapper alligevel lidt i hænderne over, at jeg nåede at få den bestilt. 5 minutter efter var den nemlig udsolgt. Nu længes jeg så bare efter at modtage den og få den afprøvet! Mine forventninger er høje!

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG