Everything

Jeg kom hjem til dette syn

61

Lørdag går snart på helg og her sidder jeg så og nyder dette smukke syn. Jeg har været på arbejde fra 7 – 16 og jeg har været godt smadret, siden jeg kom hjem. Skal jeg være ærlig, så har jeg vidst ikke lettet mig fra sofaen, siden jeg satte mig i den, pånær når jeg skulle tisse. Det med arbejdsweekend var lidt hårdere, end jeg havde regnet med – i hvert fald når man går indenfor og rydder op efter en masse kunder, der bare smider varerne, hvor det passer dem, alt imens man ved, at man går glip af det lækreste vejr.

Læs også: Blomster fra en dejlig veninde

62MEN, så er det altså virkelig bare rart at komme hjem til det her. En super smuk buket fra min søde mormor og hendes kæreste, nu hvor de ikke kan være her på min fødselsdag i morgen.                                                                                                                                                         Jeg kom træt og udkørt hjem fra arbejde og så står denne fine buket til mig inde på spisebordet med det sødeste lille kort. Åh, hvor var det rart. Det gjorde en hård dag lidt mindre hård. Nu sidder jeg så bare her og nyder det gode udsyn – det gjorde det lidt mere overskueligt at skulle arbejde igen i morgen 🙂                                                                                                                                                                                                                                                Læs også: I dag gøres kærlighed op i gaver                                                                                                                                                                                                                                                                                                             Fortsat god weekend!


After a rough day at work I came home to this lovely surprise. Since my grandmother could not atend my birthday (due to the fact that I had to work) she sent this. She is a wonderful woman!

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG