Style

Jeg fik mig en glædelig overraskelse!


Jeg har i længe ønsket mig nogle Adidas tiro bukser, eller som de på godt dansk kaldes; joggingbukser. Vi har ofte haft dem ude i Bilka, men problemet var, at jeg jo ikke var helt sikker på, om jeg ville have et par. Da jeg så endelig besluttede mig, solgte vi dem ikke længere i de klassiske farver, men derimod i blå med blå striber og sort med sorte striber. Ikke lige noget for mig, hvis jeg skal være ærlig. Eftersom sportsafdelingen i Bilka Odense jo er min, undersøgte jeg så nærmere, om det var nogle, vi fik igen. Meldingen lød på et nej, de nye farver var kommet for at blive. Øv øv, tænkte jeg.

Læs også: Spar penge, mens du shopper

I sidste uge fik vi så et ordentligt læs Adidas joggingbukser på lager igen. De blev pakket ud og til min store overraskelse (og glæde!), var det de originale farver, som vi atter havde fået hjem igen. Yes yes! Nu er de så oven i købet på tilbud (til og med søndag) og så måtte jeg da bare have et par med hjem.

Normalt har jeg altid været en str. large pige, specielt hvad bukser angik (big booooootay), men jeg valgte alligevel at satse på en medium – de kunne jo altid byttes, hvis de var for små. MEN DET VAR DE IKKE! Så lige en glædelig overraskelse til mig på sådan en helt almindelig torsdag eftermiddag 🙂

Hav en dejlig aften!


These pants have been on my wishlist for quite some while now! At first I did not know if I wanted them or not, but when I finally decided to buy them, they were sold out at work. Buuuu. THEN last week we got a whole load of them once again in the original colors. Yes! Since there even were a nice offer on them, I just had to buy them! Normally I have always been a size Large girl especially when talking about pants, but I dared to buy a size medium, and guess what? They fit perfectly! What a nice surprise! 🙂

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG